Loading...

GTP USLUGE JE OVLAŠTENI SERVIS ZA POZNATE SVJETSKE BRANDOVE:

grohe gtp servis

Spajajući vrhunsku tehnologiju s velikim izborom stilova koji će Vas ostaviti bez daha, GROHE pruža apsolutno sve što Vam treba za modernu kupaonicu. 5 godina jamstva odnosi se na sve proizvode koji su proizvedeni poslije 01.04.2012 pod markom Grohe.

geberit gtp servis

Geberitov asortiman proizvoda je dizajniran za upotrebu u novogradnji, kao i u projektima obnavljanja i modernizacije. Obuhvaća linije proizvoda sanitarnih sustava i cijevne sustave (sustave odvodnje iz zgrada, dovodne sustave). Geberitovi proizvodi s markom su inovativni, dugotrajni i ekološki pouzdani.

geberit gtp servis

Svatko želi najveću udobnost u svome domu, a Geberit AquaClean Vam omogućuje da to i ostvarite u svojoj kupaonici. Geberit AquaClean osigurava inspiraciju za opremanje moderne kupaonice. Čistoća, udobnost, dizajn i održivost sve u jednom, u kombinaciji s Geberitovim dobro poznatim standardima kvalitete da bi ostvarili inovativna rješenja.

duravit gtp servis

Duravit AG je jedna od najstarijih kompanija koja se uzdigla svojom kvalitetom i inovacijama u sanitarnom opremanju kupaonice. Njihovi proizvodi to sve i pokazuju. Kupaonica je dio svačijeg doma te stoga Duravit AG želi svakom čovjeku pružiti ono što i zaslužuje, jednostavnu a raskošnu kupaonicu u kojoj će se moći opustiti.

ideal gtp servis

Ljudi žele imati svoju idealnu kupaonicu, što god to značilo za njih, to mora biti kao standard. Stvaranje kvalitetne kupaonice više od 100 godina, to je ono što rade. Proizvode se proizvodi od najboljih materijala, pod vodstvom stručnog kadra, znajući da je svaki proizvod izrađen u skladu s najvišim standardima kvalitete.

duka gtp servis

Duka tuš kućišta su jednostavni za sastaviti. Uporaba vrijednih resursa, dobro definirani i kontrolirani proizvodni procesi i kontinuirani proces razvoja jamči dugotrajnu funkcionalnost proizvoda.

glass gtp servis

Glass je talijanska kompanija koja se ističe svojom elegancijom i inovativnošću u području tuševa. Žele svojim korisnicima omogućiti što ugodnije i opuštajuće tuširanje. Svojim fleksibilnim proizvodima omogućuju korisniku da ostvari vlastite želje. Glass omogućuje da korisnik kupanje prilagodi sebi.

cristina gtp servis

CRISTINA je talijanska kompanija koja kombinira strast i predanost prema kupcima kako bi napravili što bolji proizvod. Svaki proizvod detaljno proučavaju kako bi bio u skladu s tehnološkim istraživanjima i današnjim tehnološkim napretkom. Rezultat: elegantni, moderni i sofisticirani proizvodi koji će zadovoljiti želje svakog kupca.

hl gtp servis

Od skromnog početka pa do europskog giganta koji prodaje svoje proizvode diljem Europe. Danas se broji da HL izvozi gotovo 60% svojih proizvoda diljem Europe. Na tržištu se ističu svojim visokokvalitetnim proizvodima kao što su sifoni i sanitarne spojnice. Ističu se po svojim kuglasto-zglobnim priključcima koji omogućavaju ugradnju sifona horizontalno i vertikalno.

kludi gtp servis

Kludi je vodeći dobavljač kuhinjske armature, opreme za kupaonice i tuševi. Kludi je ostvario reputaciju svojom kvalitetom I stručnošću u rješavanju svakog problema u kupaonicama.

schell gtp servis

Kad god je u pitanju visoke kvalitete, higijenskih i trajnih instalaciju za higijenske soba do opreme priključne armature i kutnim ventilima ili oprema za uporabu u plin i grijanje instalacije – na Schell ste na pravoj adresi.

danfoss gtp servis

Danfoss je svjetski vodeća kompanija u proizvodnji proizvoda za što lakšu instalaciju podnog grijanja. Nisu orijentirani samo na domove, već i na poslovne i industrijske objekte. Njihovi proizvodi ističu se inovacijama, jednostavnošću i fleksibilnošću.